torsdag den 24. maj 2012

Brownies - the American way

Brownie vist her med lidt passions- og ingefærsauce

Denne opskrift har jeg fået af en amerikaner, jeg gik til aerobics med. Den er noget konfektagtig, og så er der så meget sukker i, at den ikke er egner sig til folk, der ikke vil synde lidt!

Dej:
50 g kakao
85 g smør
210 g sukker
2 æg
2 g salt
60 g mel
70 g nødder (alle slags nødder kan bruges - også i større mængder)
5 g vanillesukker

Til en lille bradepandeform bruger jeg gerne 2 portioner, til en lidt større form 3 portioner.

Smørret smeltes, kakao røres i smørret, mens gryden stadig står på blusset. Sukkeret røres i. Gryden tages af varmen, og æggene røres i. Salt, mel og vanille røres i. Hakkede nødder vendes i. Dejen kommes i en smurt form og bager ca. 35 minutter ved 160 grader. Kagen køles en smule af og skæres derefter ud i passende stykker, mens kagen stadig er lun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar